Meerwaarde

Waarom een nieuwbouwwoning?

U koopt een nieuwbouwhuis vrij-op-naam. Dat houdt in dat u geen bijkomende kosten voor uw rekening krijgt, zoals overdrachtsbelasting, makelaarskosten of notariskosten. Ook inzake uw financiering heeft u voordelen, zo kunt u bij een nieuwbouwwoning 106% van de koopsom financieren. Bij een bestaande woning is dit 100%, dit houdt in dat u meer eigen geld dient in te brengen voor bijvoorbeeld de notariskosten en de overdrachtsbelasting.

De meerwaarde van nieuwbouw

Duurzaamheid en energiezuinig

Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de nieuwste normen. Hierdoor is uw woning energiezuiniger en duurzamer dan de meeste bestaande woningen. Een aantal ontwikkelaars biedt zelfs energieneutrale woningen aan! Op bijna alle facetten zit garantie en daarnaast heb je bijna geen onderhoud in de eerste jaren. Nieuwbouw is daarnaast comfortabel. Het huis wordt gasloos gebouwd en uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond, soms ook op de verdiepingen.

ENERGIEZUINIG

Huis op maat

Eén van de grootste voordelen is dat u het huis naar uw eigen wensen kunt indelen, zodat uw nieuwe huis ook echt uw eigen thuis wordt. Ook de badkamer, toilet en de keuken kunt u helemaal naar eigen woonwensen uitkiezen en inrichten. Bij de oplevering van uw huis kunt u zich laten bijstaan door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis, u kunt uzelf hiervoor aanmelden bij hen. De nieuwbouwspecialisten van Lamberink en Woonwensfabriek informeren u graag over de mogelijkheden.