Droomkavels - Schuurwoning levensloopbestendig VS02

OMSCHRIJVING

De VS02 is een levensloopbestendige schuurwoning met uitgebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bij het beeldkwaliteitsplan van kavel 9 van dit project passende versie van deze woning is uitgevoerd in roodbruine baksteen in combinatie met een zwarte houten gevelbetimmering. Dit geeft een speels ontwerp in landelijk-moderne stijl.

Ook deze multifunctionele woning kunt u geheel naar eigen wensen wijzigen, zo zijn er bijvoorbeeld drie variant levensloop-indelingen beschikbaar. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek met openslaande tuindeuren, tuingerichte open keuken met openslaande tuindeuren, bijkeuken, slaapkamer met eigen inloopkast en badkamer. 1e verdieping: overloop met daaraan een toilet, vaste kast, badkamer en twee slaapkamers. Desgewenst kan hier een extra slaapkamer worden gerealiseerd. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren.

Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Situatie

Bekijk de tekening
op de interactieve
situatiekaart