Bouw uw droomhuis op een riante kavel aan het Scholtenskanaal in Klazienaveen-Noord

05 februari 2021

Lamberink Nieuwbouwmakelaars biedt vijf kavels voor de bouw van een vrijstaande woning aan, gelegen in het verlengde van de lintbebouwing aan het Scholtenskanaal in Klazienaveen-Noord. Woonwensfabriek heeft voor deze lintkavels twee voorbeeldwoningen geselecteerd.

Wonen met rust, ruimte en comfort

Deze riante kavels van ca. 1.300 m² maken deel uit van project Droomkavels. Dit project bestaat uit kavels met reeds volgroeide bomen in een gebied met ruimte, rust en natuurschoon met stadse voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik. Scholen in Barger-Oosterveld, Barger-Compascuum en Nieuw Dordrecht zijn vanaf 5 minuten met de auto of vijftien minuten op de fiets bereikbaar.

De Droomkavels zijn gelegen nabij Landgoed Scholtenszathe, waaraan het zijn naam ontleent. Het plan valt onder het plaatsje Klazienaveen-Noord, gemeente Emmen. Binnen 5 minuten bent u in het gezellige veendorpje Klazienaveen, dat diverse voorzieningen en bedrijvigheid biedt. Een ruim winkelaanbod, een weekmarkt, bibliotheek en volop gratis parkeergelegenheid bijvoorbeeld. Ook zijn er verschillende sportclubs en wordt jaarlijks een marathon en triatlon georganiseerd.

In Zuidoost-Drenthe vindt u talloze karakteristieke dorpjes zoals Exloo, Ees en Drouwen. De landelijke omgeving kenmerkt zich door vaarten, veengebieden en open ruimten. De uitvalswegen zijn uitstekend: binnen 8 minuten rijdt u op de A37 en het centrum van Emmen is binnen een kwartier te bereiken.

Wonen in uw droomhuis

Om één en ander wat concreter te maken heeft Woonwensfabriek, de kavelcoach van dit project, twee voorbeeldwoningen geselecteerd voor de vijf lintkavels en deze voorzien van een vrij-op-naam-vanafprijs. Het gaat om een woning in jaren '30 stijl (klik hier) en een schuurwoning die op maat is gemaakt voor deze kavels (klik hier). Deze woningen zijn uiteraard aan te passen aan uw wensen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan.

Bent u benieuwd naar de actuele beschikbaarheid van de kavels en het kostenplaatje van deze woningen? Klik hier

De kavelcoach van Woonwensfabriek begeleidt u bij de oriëntatie op en de aankoop van een kavel. Desgewenst kunt u met Woonwensfabriek een woning naar uw wensen laten realiseren, waarbij het aansluiten op uw wensen en u zoveel mogelijk ontzorgen centraal staan, eventueel zelfs tot en met de inrichting van huis en tuin met het label WoonGereed. 

Geïnteresseerd?

Kijk snel op de website droomkavels-landgoedscholtenszathe.nl. Heeft u vragen en / of opmerkingen, of wilt u een kavel reserveren? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars via 0591-653355 of nieuwbouw@lamberink.nl.

 

N.B.: types zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief. 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe?

Bekijk ook het project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe »