Droomkavels Landgoed Scholtenszathe in verkoop

03 juli 2020

Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren. Midden in de natuur en toch alle stadse voorzieningen binnen handbereik.

Wonen met rust, ruimte en comfort
Zoekt u een kavel in de regio Emmen? Wilt u wonen te midden van rust, ruimte en natuurschoon, maar mét stadse voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik? De zorgvuldig ontwikkelde kavels, met reeds volgroeide bomen, liggen in Klazienaveen-Noord, een plaatsje onder de rook van Emmen. Hier kunt u uw eigen droomhuis en optimaal woongeluk realiseren. De kavels worden aangeboden inclusief volledige begeleiding door uw persoonlijke kavelcoach.

De Droomkavels zijn gelegen nabij Landgoed Scholtenszathe, waaraan het zijn naam ontleent. Het plan valt onder het plaatsje Klazienaveen-Noord, gemeente Emmen. Binnen 5 minuten bent u in het gezellige veendorpje Klazienaveen, dat diverse voorzieningen en bedrijvigheid biedt. Een ruim winkelaanbod, een weekmarkt, bibliotheek en volop gratis parkeergelegenheid bijvoorbeeld. Ook zijn er verschillende sportclubs en wordt jaarlijks een marathon en triatlon georganiseerd.

In Zuidoost-Drenthe vindt u talloze karakteristieke dorpjes zoals Exloo, Ees en Drouwen. De landelijke omgeving kenmerkt zich door vaarten, veengebieden en open ruimten. De uitvalswegen zijn uitstekend: binnen 8 minuten rijdt u op de A37 en het centrum van Emmen is binnen een kwartier te bereiken.

Nieuwsgierig? 
Kijk snel op de website droomkavels-landgoedscholtenszathe.nl en neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars via 0591-653355 of nieuwbouw@lamberink.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe?

Bekijk ook het project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe »